Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borac za ljudska prava

Pogledajte kako je Čičak na Maksimiru vrijeđao Jovanovića i Skansija!

U posjetu Dinamu predsjednik HOO-a Ivan Zvonimir Čičak oštro je napao ministra Jovanovića nazvavši ga divljakom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak posjetio je Dinamo potaknut degutantnim grafitom djelatnici kluba Sandi Mamić u neposrednoj blizini maksimirskog stadiona:

''Otac sam petero djece, od čega su četiri kćeri te imam četiri unuke, i vrlo sam osjetljiv na svaki nasrtaj na integritet žene. Strašno me povrijedilo što se dogodilo, zato sam odlučio izraziti gestu solidarnosti s Vama i sa svim kolegama'', obratio se Čičak Sandi Mamić pred svim okupljenim zaposlenicima te joj uručio buket cvijeća.

Tom se prilikom predsjednik HHO-a osvrnuo i na nedavnu neprimjerenu izjavu ministra Jovanovića upućenu predsjedniku i glavnom tajniku HNS-a te izvršnom predsjedniku Dinama, koja naposljetku nije jedina takve vrste.

''Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministar sporta treba biti suspendiran. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu'', istaknuo je Čičak dodavši da će isto sljedećih dana reći i medijima:

''Dok se doministar sporta Petar Skansi odlikuje neobrazovanošću i primitivizmom te ne razumije osnovne civilizacijske termine, ne možemo ići dalje i napraviti veće korake'', zaključio je Čičak.

Ako ništa drugo, čudno je kako predsjednik jedne takve organizacije može nekoga zvati divljakom... (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider