Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo za Matea

Mamići daju 'koliko treba', zvijezde Intera uz hrabru djevojčicu: 'NORA U SRCU!'

Podrška Nori Šitum stigla je i iz redova jednog od najvećih klubova svijeta, a veliku svotu uplatila su braća Mamić!

Inter je prije nekoliko dana u svoje redove doveo Matea Kovačića, a on je svoje nove suigrače upoznao s teškom životnom situacijom male Nore.

Fotografija koju gledate snimljena je u iščekivanju Interove utakmice sa Sienom, a uz kapetana Javiera Zanettija tu su i Nagatomo, Jesus, Ranocchia...

>> 'Nora vas nosi u srcu' - Hrabra lavica zahvalila na podršci

>> Pogledajte tko je sve od slavnih podržao Noru

I braća Zdravko i Zoran Mamić su se uključila u akciju s pozamašnom svotom od čak 100 tisuća kuna!

''Čelnici Dinama, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić te sportski direktor Zoran Mamić, još su jednom pokazali veliko srce te su odlučili donirati 100 tisuća kuna za malenu Noru. Jednako tako, ukoliko konačni prikupljeni iznos ne bude dovoljan, braća Mamić donirat će koliko god novca bude potrebno kako bi se prikupio ukupan potreban iznos za liječenje hrabre lavice Nore'', stoji na službenoj stranici Dinama.

Podsjećamo, prije više od dvije godine djevojčica se razboljela od akutne limfoblastične leukemije. U Hrvatskoj su iscrpljene sve mogućnosti liječenja. No, nova metoda postoji u Philadelphiji. Nora bi s roditeljima u roku 8 dana trebala otputovati, ali troškovi liječenja u Americi iznose preko 3 milijuna kuna. Njezina majka obratila se javnosti i zatražila pomoć, koja ovih dana pristiže sa svih strana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider