Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moraju biti ozbiljni

Chelsea priželjkuje veliki okršaj s Barcelonom

Roberto Di Matteo, talijanski trener na klupi londonskog Chelseaja, upozorava kako uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Benfice treba shvatiti vrlo ozbiljno…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je u Lisabonu slavio s 1-0 i približio se plasmanu u polufinale, o kojem Di Matteo ne želi ni razmišljati prije završetka uzvratne utakmice u srijedu na Stamford Bridgeu.

"Iza nas je tek prvo poluvrijeme, koje smo dobili s 1-0. To je praktički ništa. Naši igrači su svjesni toga i moraju pristupiti utakmici s Benficom isto onako kao što su to učinili protiv Napolija u prethodnoj fazi. Još ništa nismo uradili, tek se trebamo kvalificirati u polufinale", veli Di Matteo.

Chelsea je u osmini finala postao tek četvrta momčad koja je nadoknadila dva gola zaostatka iz prve utakmice. Tada su ''bluesi'' izgubili u Napulju s 3-1, ali su u Londonu u produžecima slavili s 4-1 i prošli među osam najboljih.

"Susret je jako daleko od konačne odluke. Benfica je zabila barem jedan gol na svim gostujućim utakmicama ove sezone u Ligi prvaka. Očekuje nas težak posao u srijedu", dodao je Di Matteo.

Didier Drogba (stopalo), David Luiz (gležanj) i Raul Meireles (koljeno) su trenirali u utorak navečer i očekuje se da će biti spremni za utakmicu u srijedu. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider