Automoto
SPORTOVI
Automoto
Sve ovisi o Schumiju

Di Resta sljedeće sezone mijenja Schumachera?

Ukoliko Michael Schumacher na kraju sezone odluči po drugi put otići u mirovinu, njegovo bi mjesto u bolidu F1 momčadi Mercedesa mogao zauzeti Paul di Resta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tvrdi tako i izvršni direktor Mercedesa Nick Fry koji ima visoko mišljenje o škotskom pilotu Force Indije.

''Naravno da je Paul na našem radaru. Napravio je fantastičan posao, dobar je momak, sjajan momčadski igrač i bio bi nesumnjivo jedan od vozača koje bismo gledali ako Michael odluči da ne želi nastaviti. Imamo visoko mišljenje o Paulu'', komentirao je Fry.

Schumacher bilježi drugi najlošiji start u sezonu u svojoj karijeri s tek dva osvojena boda u pet voženih utrka, za razliku od svog momčadskog kolege Nice Rosberga koji ih je dosad skupio 41.

Di Restu povijest veže s Mercedesom budući da je 2006. godine s njima osvojio F3 Euro seriju, dok je 2010. godine s njima trijumfirao na German Touring Car championshipu.

''Volio bih voziti za njih. Imam puno prijatelja i veliku potporu u Mercedes-Benzu. Bio sam dio njihovog programa šest godina i vrlo sam im blizak i sada. Nikad ne reci nikad. Sada sam vozač Force Indije i usredotočen sam na to, ali u budućnosti želim pobjeđivati u utrkama i odluke ću donositi prema tome'', kaže 26-godišnji Di Resta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider