Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Osvojio tek 24. mjesto

Zubčić: Sve skupa bezveze, staza ne dopušta sitne pogreške, a ja ih znam raditi

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić je u olimpijskom veleslalomu na stazi u skijaškom centru Jongpjong osvojio 24. mjesto.

Filip Zubčić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Sve skupa bezveze, zaostatak velik. U drugoj vožnji sam skijao solidno, ali to je takva staza koja ne dopušta sitne pogreške, a ja ih znam raditi. Nažalost, nije išlo danas", izjavio je Filip Zubčić nakon olimpijskog veleslaloma.

Pred 25-godišnjim Zagrepčaninom još je nastup u slalomu, a u dosadašnjim nastupima na svojim drugim olimpijskim igrama bio je 12. u alpskoj kombinaciji, dok superveleslalom nije uspio završiti.

"Brze discipline sam možda malo bolje odradio, veleslalom lošije. Još je ostao slalom. Tu trebam nešto probati napraviti."

Hrvatska alpska reprezentacija je na ove Igre došla u pomlađenom sastavu pa Zubčić vjeruje da vrijeme radi za njega i većinu ostalih članova naše ekipe iz Pjongčanga.

"Nažalost, cure su se ozlijedile, Lana i Leona, želim im brz oporavak. Mi smo mlada reprezentacija, imamo pred sobom još tri olimpijade, tako da nema frke", zaključio je Filip.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider