Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Utakmica u drugom planu

One su najveći hit Olimpijskih igara: Svi su gledali sjevernokorejske ljepotice

Djevojke su ukrale predstavu svojim nesvakidašnjim navijanjem.

Sjevernokorejske navijačice (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zimske olimpijske igre u južnokorejskom Pjongčangu obilježila je i mirovna poruka dviju Koreja. Olimpijski duh ujedinio je dvije posvađane države: sportaši su zajedno izašli na ceremoniji otvaranja pod zastavom ''Ujedinjene Koreje'', a ženska hokejaška reprezentacija nastupa s igračicama iz obje države.

Upravo se na prvoj utakmici korejskih hokejašica dogodila scena koja je privukla veliku pozornost. Sjeverna Koreja je, osim sportaša, poslala i navijačku ''reprezentaciju'' sastavljenu od pomno odabranih ljepotica.

Djevojke su na utakmici ''ukrale predstavu'' savršeno sinkroniziranim navijanjem koje je mnogima bilo zanimljivije od same utakmice. Sjevernokorejska delegacija je zbog njih već ranije privukla pozornost, a nakon prvog nastupa postale su pravi hit Olimpijskih igara.

Švicarska se na kraju lako obračunala s Korejom pobijedivši 8:0, ali, kako kaže poznati olimpijski slogan, nije važno pobijediti, nego sudjelovati. Rezultat je svakako ostao u drugom planu pored ovog nesvakidašnjeg navijanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider