Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
eksplozija na instagramu

Žene poludjele za Islanđaninom nakon objava brazilske i argentinske glumice: A igrao je tek pola sata

Rurik Gíslason nije nogometna zvijezda, ali je sigurno popularniji nego prije Svjetskog prvenstva.

Galerija Rurik Gíslason (Instagrasm) Rurik Gíslason (Foto: AFP) Rurik Gíslason (Foto: AFP) +2 Rurik Gíslason (Foto: AFP)

Senzacije Islanđana ne prestaju. Nakon što su na Euru prije dvije godine u osmini finala izbacili Englesku, sami plasman na Svjetsko prvenstvo zemlje od 330 tisuća stanovnika novi je veliki uspjeh.

A onda su već na startu Mundijala zaustavili Lionela Messija i Argentinu odigravši 1:1 u Moskvi. Pola sata u toj utakmici dobio je Rurik Gíslason, nogometaš njemačkog drugoligaša Sandhausena. Ušao je u 63. minuti utakmice, a to nije ostalo nezamijećeno ni kod suprotnog spola.

Do utakmice je Gíslason imao 30-ak tisuća fanova na Instagramu, a do pisanja ovog članka ta se brojka popela na 360 tisuća i još uvijek raste velikom brzinom.

Brazilska glumica Gabriela Lopes dosta je pomogla u tome jer je objavila na društvenim mrežama ''Kako je moguće biti toliko zgodan?'', a ona sama ima više od dva milijuna fanova.

Još jedna glumica, Gimena Accardi, objavila je kako je čak 40 tisuća njezinih fanova na Instagramu počelo pratiti zgodnog nogometaša koji je tako u 30 minuta uspio postati svjetski poznat.

Podsjetimo, Hrvatska i Island igraju 26. lipnja u 3. kolu skupine D.
 

 

First training in Russia done

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider