Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to traje već neko vrijeme

Saša Lugonjić javio se iz kampa u Rusiji nakon odlaska napadača: ''Kalinić je doista odbio ući u igru u završnici utakmice''

U Vijestima Nove TV uživo se iz Rusije javio Saša Lugonjić s najnovijim informacijama o Nikoli Kaliniću.

Saša Lugonjić ispred hotela u Iljičevu

Najvažnija vijest dana vezana za hrvatsku reprezentaciju jest nagli odlazak Nikole Kalinića sa Svjetskog prvenstva. S najnovijim informacijama iz Iljičeva u Vijestima Nove TV u 14 sati javio se Saša Lugonjić.

Nikola Kalinić jutros je napustio kamp. Navodno će službena verzija biti da je napustio reprezentaciju zbog problema s leđima, no vrlo pouzdani izvor iz kruga reprezentacije potvrdio mi je da je Kalinić doista odbio ući u igru u završnici utakmice protiv Nigerije rekavši da ga bole leđa te da je već neko vrijeme iskazivao nezadovoljstvo svojim statusom.

''Logično bi bilo da je izbornik znao da ga leđa bolje prije utakmice, a ne u 84. minuti, kada je mislio uvesti Kalinića u igru umjesto Mandžukića. Uostalom, sam izbornik Dalić jučer je na press-konferenciji rekao kako nitko nema problema s ozljedama.

Nadamo se da se ova situacija, ovaj incident neće negativno odraziti na atmosferu. Bila bi sportska tragedija da ovakve situacije narušavaju atmosferu uoči Argentine. Postoji još nekoliko igrača s jakim klupskim renomeom koji nisu u prvih 11, ali to znači da Hrvatska ima dovoljno igrača i da ne mogu svi igrati. Uostalom, što bi trebali reći Dybala u argentinskoj ili Firmino u brazilskoj reprezentaciji?''

Saša Lugonjić svakodnevna izvještava iz kampa hrvatske reprezentacije, a njegova javljanja uživo gledajte i u Vijestima u 17:00 te u Dnevniku Nove TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider