Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
VELIKI NAVIJAČ

Ivanišević o velikom uspjehu Vatrenih: "Osjećam veliki ponos!"

"Kao navijač osjećam veliki ponos i zahvalu za sve lijepo što su napravili", kazao je naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević.

Goran Ivanišević i Petra Fabian Kapov (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki navijač hrvatske nogometne reprezentacije proslavljeni je tenisač Goran Ivanišević, koji je o povijesnom uspjehu Vatrenih razgovarao u Umagu s reporterkom Dnevnika Nove TV Petrom Fabian Kapov.

Kao sportaš koji je gubio u velikim finalima, Ivanišević je kazao kako nije lako biti drugi. "Svi sportaši žele biti pobjednici", rekao je i dodao kako uvijek svakome ostaje u glavi - je li moglo nešto biti drukčije.

"Kao navijač osjećam veliki ponos i zahvalu za sve lijepo što su napravili. I prije su ljudi znali za Hrvatsku, ali mislim da sada baš svaki čovjek na ovom svijetu, čak i neki svemirac gore, ako ih ima, zna za nas."

U sportu se, nažalost, kazao je, pamte samo pobjednici, ali nama će oni uvijek biti pobjednici. "Ono što je uspio Ćiro Blažević prije 20 godina, sad je uspio Zlatko Dalić. To su vrhunski igrači, ali nitko ih nije uspio spojiti; Dalić je to uspio, proigrali su kao tim. Oni bili ekipa, bili su kao jedno."

Kazao je i kako će doček zasigurno biti spektakularan.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider