Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'To je neprofesionalno'

Žestoki udar na Guardiolin Bayern: 'Ovo nije naš stil!'

Nekadašnji napadač minhenskog Bayerna i brat uhićenog predsjednika Ulija Hoenessa, Dieter, obrušio se na drastičan pad forme bavarskog diva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dieter Hoeness s nelagodom gleda na posljednje nastupe i posljednje rezultate svojeg bivšeg kluba. Bayern je uspio u kratkom roku izgubiti od Augsburga (1:0), a zatim i teško stradati protiv dortmundske Borussije (3:0) što Hoeness smatra neprihvatljivim.

"Ovo nije niti Ulijev, a niti Bayernov stil. Bayern je iznimno profesionalan klub, a ovakvi porazi odaju dojam neprofesionalnosti. Možete samo zamisliti koliko je Uli bio nesretan nakon poraza od Borussije", rekao je za Sport1 Hoeness.

Hoeness smatra kako se Bayern mora pod hitno vratiti na pobjedničke staze ako misli do naslova prvaka Europe: "Da bi došli na vrh, morate pobjeđivati i imati pobjednički ritam. Nakon ovih 3:0 Guardiola će definitivno morati napraviti promjenu u pripremi utakmice", dodaje Dieter Hoeness.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider