Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na potezu je...

Otkriveni detalji: Mourinho za Modrića nudi asa Chelseaja i novac?

FIFA-in menadžer Francis Gallardo tvrdi kako Jose Mourinho želi dovesti Luku Modrića u Chelsea, a u zamjenu za Modrića mogao bi poslati Brazilca Oscara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije novost da Jose Mourinho iznimno cijeni Luku Modrića i uostalom on je inzistirao na dolasku hrvatskog reprezentativca u redove madridskog Reala.

'Provalili' mu plan: Mourinho na ljeto dovodi Modrića u Chelsea?!

Mourinho je danas trener Chelseaja i rado bi vidio Modrića u dresu londonske momčadi. FIFA-in menadžer Francis Gallardo potvrdio je kako Mourinho ponovno želi Modrića u svojoj momčadi.

"To je svakako opcija. Mourinho iznimno cijeni Modrića. Portugalcu je jasno kako je Modrićeva cijena vrlo visoka i zato je spreman Real Madridu ponuditi Oscara i novac u zamjenu za Modrića", rekao je Gallardo za španjolsku TV postaju La Sextu.

Posljednjih dana Modrić se sve češće spominje u kontekstu prelaska iz madridskog Reala u Chelsea, no pitanje je koliko je to realno, posebno nakon sjajnih Modrićevih partija ove sezone i ključne uloge u pobjedama Madriđana. Zadnju riječ bi u svakom slučaju mogao imati Carlo Ancelotti, koji je biranim riječima govorio o Modriću još iz razdoblja dok ga nije trenirao...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider