Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kauboji u euforiji

Veličanstvena atmosfera: Fantastični "Stivi" raspametio prepunu Arenu

Nošena sjajnom podrškom navijača u prepunoj Areni Zagreb Hrvatska je pobijedila snažnu Norvešku 32:28...

Galerija Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) +7 Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL)

Hrvatska u drugom krugu Europskog prvenstva lovi polufinale. Nakon utakmice s Bjelorusijom, kada je u Areni Zagreb ostalo dosta nepopunjenih stolaca, protiv Norveške najveća zagrebačka dvorana dupke je puna. U dvorani je blizu 14 000 gledatelja, a hrvatski navijači stvorili su veličanstvenu atmosferu koja je nosila Kauboje tijekom cijele utakmice.

Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL)

Na krilima podrške bučnih navijača Hrvatska je krenula uraganski i stvorila prednost koju je održala do kraja utakmice. Najčešće se skandiralo hrvatskom vrataru Ivanu Stevanoviću koji je zaključao vrata i upisao nekoliko spektakularnih obrana te je najzaslužniji što je Hrvatska zaključila utakmicu pobjednički.

Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL) Navijači na utakmici Hrvatska - Norveška (Photo: Igor Kralj/PIXSELL)

Važna pobjeda daje nadu da će Hrvatska protiv Francuza zaigrati još bolje i upisati pobjedu koja će je odvesti u polufinale.

Ivan Stevanović (Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Ivan Stevanović (Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Čini se da su Kauboji prebrodili krizu koja je nastala nakon poraza od Švedske, no ne treba ništa prejudicirati, treba sačekati rasplet druge skupine. Nadajmo se da će Arena ostati raspjevana i nakon okršaja s Francuzima te će Hrvatska na kraju slaviti plasman u polufinale.

Može li Hrvatska preko Francuske do polufinala Eura?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider