Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Žele u polufinale

Norvežanima narasla krila: "Idemo dobiti i Hrvatsku i Švedsku, mi to možemo!"

Norveški rukometaši ne odustaju od borbe za medalju na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na startu Europskog rukometnog prvenstva Norveška je tijesno poražena od Francuske, pogotkom Guigoua u zadnjim sekundama utakmice, da bi nakon toga napravila sve što se od nje očekivalo.

Pobijedili su Bjelorusiju, Austriju, a sinoć i Srbiju na otvaranju drugog kruga u Areni Zagreb te s velikim optimizmom čekaju utakmicu s našom reprezentacijom (subota, 20:30, Arena Zagreb).

"Dobro odrađen posao, lijep start u Zagrebu. Sve je dobro, brzo ovo zaboravljamo i okrećemo se utakmici s Hrvatskom", kazao je Goran Johannessen koji je, poput Haralda Reinkinda, u pobjedu ugradio jedan pogodak.

"Kad smo stvorili razliku od četiri-pet golova, onda smo to rutinski održali do kraja. Nadam se da će biti više gledatelja nego što ih je bilo na ovoj našoj utakmici", nadovezao se Reinkind.

Nešto rječitiji bio je Magnus Gullerud.

"Uzbuđen sam zbog ove pobjede, Srbija nas je dosta namučila, upali smo bili u njihov ritam u prvom poluvremenu, ali u nastavku smo okrenuli utakmicu na našu stranu, bili smo agresivniji i brži. Sveukupno gledano, bolji smo od njih i zasluženo smo pobijedili", rekao je Gullerud najavivši utakmicu Hrvatska – Norveška:

"Mi smo mlada reprezentacija i bit će to novo, sjajno iskustvo za nas. Mladi jesmo, ali znamo što raditi i kako igrati. Najvjerojatnije je da ćemo morati pobijediti u obje utakmice za polufinale, prvo Hrvatsku, a onda Švedsku. Uvjeren sam da mi to možemo!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider