Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najavio utakmicu odluke

Nikola Karabatić za Novu TV: Spremamo se na veliku borbu protiv Hrvatske

Da su golmani jaka snaga Francuske Kauboji su se na vlastitoj koži uvjerili mnogo puta. No, nema nikakve sumnje da je prva asocijacija za reprezentaciju Francuske - Nikola Karabatić.

Nikola Karabatić (GOL.hr)

Jedan od najvećih rukometaša svih vremena za Novu TV najavio je veliki obračun.  Nikola Karabatić za Novu TV najavio je odlučujuću utakmicu protiv Hrvatske.

Nikola, pred nama je novi rukometni klasik. Kakva su očekivanja, gledali ste Hrvatsku pa što možemo očekivati?

''Možemo očekivati veliku utakmicu. Mislim da će publika i gledatelji biti oduševljeni, naše utakmice su gotovo klasici, bit će to veliki meč između dvije ekipe koji su favoriti za titulu'', izjavio je francuski rukometaš.

Prije devet godina Francuska je slavila u Areni protiv Hrvatske, mislite li da to možete lako ponoviti?

''Lako ne, znam da je tada bilo teško pobijediti Hrvatsku, a gledali smo i utakmice na ovom natjecanju i znamo kako je Hrvatska jaka. Igraju pred svojom publikom, a to im pomaže i donosi energiju. Znamo da će biti teško pobijediti Hrvatsku i spremamo se na veliku borbu'', rekao je Karabatić za Novu TV.

Nikola Karabatić (GOL.hr) Nikola Karabatić (GOL.hr)

Hrvatska ima nekih problema, obrana nije radila najbolje, nema ni Domagoja Duvnjaka, no vi čini se nemate nikakvih problema, izgledate odlično iako imate nekih novih igrača.

''Imamo neke probleme, imamo ozlijeđenih igrača kao N'Guessan koji više neće igrati.''

Ali to se ne vidi na terenu.

''Pa pokušavamo da se ne vidi i još više se nadamo se da se više nitko neće povrijediti, jer na takvom natjecanju nije dobro biti na terenu i dobro igrati, moraš imati i sreće s povredama. Pokušavamo na to ne misliti i dati sve od sebe. Do sada smo dobri i u formi smo'', rezonirao je Karabatić.

Puno je pažnje u hrvatskim medijima izazvalo ono što ste rekli za francuske medije. Nahvalili ste ljepote Hrvatske i pozvali sve Francuze da dođu u Hrvatsku. Ispali ste glavni promotor Hrvatske.

''Da, jesam. Uvijek sam govorio da sam ponosan na svoje korijene iz bivše Jugoslavije, bila to Srbija ili Hrvatska i već sam jako puno prijatelja doveo ovdje na odmor u Dalmaciju i Zagreb. Uvijek im govorim zašto idu u Tajland ili ne znam gdje sve lete po 20 sati kad mogu doći za sat i pol iz Pariza na hrvatsku obala. Za mene nema ljepše u Europi i na svijetu tako da sam veliki promotor Hrvatske i za mene su Hrvatska i cijela bivša Jugoslavija najljepše zemlje na svijetu'', izjavio je francuski rukometaš.

Može li Hrvatska preko Francuske do polufinala Eura?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider