Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Morat ćemo se prilagoditi''

Ivan Stevanović za Novu TV: Nije nam bilo lako, ali izvukli smo se i nadamo se još boljem

Rukometni klasik između Hrvatske i Francuske za Dnevnik Nove TV najavio je hrvatski vratar Ivan Stevanović.

Ivan Stevanović (GOL.hr)

Ivan Stevanović bio je jedan od junaka utakmice i velike pobjede Hrvatske protiv Norveške, a za Dnevnik Nove TV najavio je veliki okršaj s Francuskom.

Ivane, pred nama je velika Francuska je li sve spremno?

''Još se spremamo, imamo još taj cijeli dan, ali znamo što ćemo raditi. Mislim da će biti još teže nego je bilo s Norvežanima. Oni igraju jedan drukčiji rukomet, ali probat ćemo se pripremiti za to i probati pobijediti'', rekao je vratar Kauboja.

Francuzi su naši stari znanici, protiv njih igramo rukometni klasik. Nešto su se mijenjali, ali i dalje su na neki način najjači.

''Više-manje ta osovina ekipe je ostala ista, možda nema Omeyera i Narcissea, koji su nam radili probleme u povijesti, ali sve te zamjene koje su sada tu sigurno da su vrhunski igrači i sigurno da će biti teže. Možda igraju jedan drukčiji rukomet nego što su igrali prije, ali još uvijek više-manje igraju na snagu. Ne na brzinu kao što je to bilo kod Norvežana, tako da ćemo se morati prilagoditi'', objasnio je Stevanović.

Ivan Stevanović (GOL.hr) Ivan Stevanović (GOL.hr)

Pod posebnim je povećalom bila obrana, posebno ste vi vratari na najbolji mogući način te kritike utišali na utakmici protiv Norveške kad ste se izdignuli iznad svega.

''Jednostavno nema vremena za plakanje. Turnir je takav da imaš utakmicu skoro svaki dan, a pokušavamo ići iz dana u dan i spremati se za nove protivnike. Naravno da nam nije bilo lako, ali evo izvukli smo se i nadamo se da će biti bolje i još bolje'', izjavio je Stevanović za Novu TV.

Arena će u četvrtak biti puna, dodatni motiv svakako...

''Ma sigurno, bilo je prekrasno igrati na zadnjoj utakmici i ne sumnjam uopće da će i ovaj put biti potpuno ispunjena'', rekao je hrvatski vratar.

Može li Hrvatska uzvratiti Francuskoj za onaj poraz prije devet godina u finalu?

''Nadam se da može. Naravno da su nama ti bodovi potrebni za prolazak. Nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu na tragu one s Norveškom i nadam se da će to biti dovoljno da pobijedimo'', zaključio je Stevanović.

Može li Hrvatska preko Francuske do polufinala Eura?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider