Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zakupio stranicu u novinama

Ibra se na urnebesan način predstavio u novom klubu: "Dragi Los Angeles, nema na čemu"

Zlatan Ibrahimović ništa nije mogao napraviti na jednostavan način. Sve je uvijek moralo biti nekako drugačije, pa tako i predstavljanje u LA Galaxyju. Vjerojatno ga zato i obožavamo...

Zlatan Ibrahimović u dresu LA Galaxyja (Foto: LA Galaxy website) (Foto: LA Galaxy website)

Švedska superzvijezda Zlatan Ibrahimović potpisao je ugovor s američkom MLS momčadi Los Angeles Galaxyjem, te se javnosti predstavio na sebi svojstven način. Zlatan je zakupio cijelu stranicu u novinama LA Times i napisao:

"Dragi Los Angeles,

Nema na čemu", i u potpis na dnu stavio svoj potpis.

Klasični Zlatan Ibrahimović...

Njegov novi klub je na profilima svojih društvenih mreža objavio video Ibre u novom dresu, te uz njega lava s kojim se Šveđanin često povezuje. Na samom kraju videa Ibrahimović se još jednom obrača Los Angelesu.

"Los Angeles, dobrodošao u Zlatan", rekao je Ibra uz krik lava.

Prema pisanju američkih medija, Ibrahimovićev ugovor bit će službeno obznanjen tijekom vikenda, a navodna vrijednostistog je tri milijuna dolara.

Ibrahimović (36) je bio igrač Manchester Uniteda, ali je teže ozlijedio koljeno još u prošloj sezoni u samoj završnici utakmice Europske lige, te se do danas nije u potpunosti oporavio i nametnuo prvom sastavu.

Za United je igrao 53 utakmice i postigao 29 golova, ali je nedavno i trener slavne momčadi Jose Mourinho priznao da Ibrahimović više neće igrati za Manchester United.

U prebogatoj karijeri, koju je započeo u Malmou 1999. godine, igrao je za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, AC Milan i Paris St Germain, odakle je prošle sezone kao slobodni igrač stigao među "crvene vragove".

LA Galaxy spada među najcjenjenije i najstarije američke nogometne klubove, koji je pet puta bio MLS prvakom, a Ibrahimovića će dočekati kapetan i bivši reprezentativac Engleske Ashley Cole, te meksička braća Jonathan i Giovanni dos Santos.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider