Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"kao da igramo prijateljsku"

Zekić nezadovoljno grmio zbog pristupa svojih igrača, Bjelica zadovoljno najavio Ligu prvaka

Bjelica je bio zadovoljan igrom i rezultatom svoje momčadi, dok je Zekić bio izrazito razočaran pristupom svojih nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama slavili su 2:1 protiv Osijeka u prvoj utakmici 4. kola Prve HNL i na najbolji mogući način najavili parvu utakmicu play-off runde Lige prvaka, koja je na rasporedu u srijedu kod švicarskog Young Boysa iz Berna. 

Trener Dinama Nenad Bjelica bio je zadovoljan i pobjedom i igrom svoje momčadi, ali je i primjetio nekoliko manjih problema koje namjerava riješiti u nastavku sezone.

"Zadovoljan sam s pobjedom protiv lidera prvenstva", rekao je Bjelica i nastavio;

"Znali smo da neće biti lagana utakmica i to iz dva razloga. Prvi je taj što je Dinamo imao u utorak jako tešku utakmicu i kod nekoliko se igrača osjetio umor. Drugi je razlog taj što smo igrali protiv jako dobre momčadi.

Ipak, mislim da smo utakmicu odigrali suvereno i bez velikih stresova. Osijek nam je možda stvorio manje probleme u dvjema, trima situacijama iz prekida, ali mislim da smo u cijeloj utakmici djelovali sigurno. Da smo zabili drugi gol iz one dvije, tri prilike u drugom poluvremenu, možda smo utakmicu mogli riješiti i ranije.

U svakom slučaju, ova nam pobjeda daje mir za pripremu sljedeće utakmice u srijedu protiv Young Boysa u Bernu. Imamo dva dana više za pripremu nego što smo imali uoči dolaska Osijeka. Vjerujem da su svi igrači spremni, nema novih ozljeda niti udaraca, imat ćemo širok kadar na raspolaganju, nadam se dobroj utakmici i pozitivnom ishodu u Švicarskoj".

Trener Osijeka Zoran Zekić bio je razočaran igrom svoje momčadi, ne toliko rezultatom kako je rekao nakon susreta.

"Nije problem izgubiti u Zagrebu od Dinama. Problem je što nismo bili hrabriji i konkretniji... Napravili smo dvije pogreške koje su kažnjene. Ponavljam, nije problem izgubiti, ali ne sviđa mi se način. Prvo poluvrijeme smo igrali na razini prijateljske utakmice", rekao je odmah nakon utakmice trener Osijeka.

Dinamo je sa 10 bodova iz četiri utakmice zasjeo na vrh ljestvice, ispred Osijeka koji ima devet bodova. Treća Rijeka i četvrta Lokomotiva imaju po sedam bodova i utakmicu manje. Na začelju su tri momčadi sa po jednim bodom, Rudeš, Gorica i Istra 1961.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider