Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
West Ham razmišlja o nasljedniku

Slaven Bilić već pod pritiskom: Ova sezona odredit će mu daljnji tijek karijere

Budućnost Slavena Bilića kao menadžera West Hama neizvjesna je, prenose neki engleski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čekićari su loše krenuli u novu sezonu upisavši dva poraza i primivši čak sedam golova u dvije utakmice. Istina, Bilić je prvo kolo gostovao na Old Traffordu, gdje se nije ni očekivalo da uzme bodove, ali nakon poraza od Southamptona već se počeo stvarati pritisak.

Prema Daily Mirroru, Bilić je već pod povećalom. Doduše, bio je i prošle godine kad je upao u krizu pa je preživio cijelu sezonu. Zato i ove izvještaje treba uzeti s rezervom, ali čelnici West Hama neće još dugo tolerirati loše rezultate.

Suvlasnici kluba David Sullivan i David Gold navodno su počeli vagati potencijalne Bilićeve nasljednike, iako nisu poznati po tome da donose nagle promjene. Međutim, bude li klub drugu sezonu zaredom u zoni za ispadanje, Bilić bi se mogao naći u problemima.

West Ham ovo ljeto nije štedio, odnosno podržao je Bilića dovevši mu nekoliko kvalitetnih pojačanja u vidu Javiera Hernandeza, Joea Harta, Marka Arnautovića i Pabla Zabalete. Svi oni već imaju premierligaškog iskustva te su automatski nadogradnja na postojeću momčad.

Biliću na kraju sezone istječe ugovor, a ova godina odredit će mu daljnji tijek karijere. Ako se rezultati ne poprave, napustit će London prije isteka ugovora. U suprotnome, mogao bi osigurati produljenje i nastaviti graditi West Ham.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider