Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gaze i bez rebića

Eintracht utrpao "sedmicu" i preskočio Bayern: Mladi srpski as zabio čak pet golova!

Mladi srpski napadač skoro je srušio rekord Bundeslige iz 1977. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Eintrachta slavili su u Frankfurtu u 8. kolu Bundeslige protiv novaka u ligi Fortune Düsseldorf s uvjerljivih 7:1, a čak pet golova zabio je Srbin Luka Jović.

Momčad iz Frankurta pobjedu je osigurala već u prvom poluvremenu, koje su dobili s 3:0. Pritom su propustili još veliki broj prilika, ali su se pošteno iskalili u drugom dijelu, pogotovo 20-godišnji Jović.

Strijelci su za bivšu momčad Nike Kovača bili Sebastian Haller (20pen, 50) i fenomenalni Jović (26, 34, 53, 69, 72) koji je sa pet golova na jednoj utakmici skoro dostigao rekord igrača Koelna Dietera Mulllera koji je 1977. godine postigao šest golova protiv Werdera. Za Fortunu je zabio Dodi Lukebakio (54).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić nije mogao konkurirati za sastav zbog crvenog kartona zarađenog u prošlom kolu, dok kod gostiju u zapisniku nije bio Davor Lovren.

Eintracht je zauzeo šesto mjesto i privremeno preskočio minhenski Bayernom koji ima utakmicu manje, dok je Fortuna sada zadnja s pet bodova, koliko imaju i Stuttgart i Hannover.

VIDEO ------> Eintracht Frankfurt - Fortuna Düsseldorf 7:1

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider