Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvije utakmice - 14 golova!

Pogodak Perišića u porazu Intera u utakmici s čak devet golova

U možda i najboljoj utakmici sezone u Serie A Fiorentina je s čak 5:4 slavila protiv Intera u sklopu 33. kola talijanskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 33. kola talijanske Serie A Fiorentina je u Firenci porazila Inter s 5-4, a gol za goste polučio je Ivan Perišić.

"Viole" su u najboljoj utakmici prvenstva slavile velikim preokretom nakon što su gubile s 1-2, da bi potom od 63. do 70. minute zabile tri gola, a njihov igrač Bernadeschi je promašio i jedanaestererac. Inter se vratio s dva gola u završnici, čak je mogao i do remija.

Junak dvoboja bio je Matias Vecino s dva gola (23, 64), a za prvi mu je asistirao Hrvoje Milić. U 29. minuti je Inter izjednačio pogotkom Ivana Perišića, a pet minuta kasnije Mauro Icardi je doveo milansku momčad u vodstvo. Davide Astori (63) i Khouma Babacar (70, 89) su dali preostale golove za Fiorentinu, a Icardi je u 88. minuti smanjio na 3-5 na asistenciju Perišića. 

U drugoj minuti sudačke nadoknade Icardi postiže i treći gol za konačnih 4-5. Nikola Kalinić nije bio u sastavu Fiorentine, a Milić i Milan Badelj su odigrali cijeli susret, kao i Perišić kod Intera, a Marcelo Brozović je ušao u 76. minuti. U zadnjih pet kola Inter je od 15 bodova osvojio samo dva.

U ranije odigranom susretu Atalanta je u Bergamu slavila protiv Bologne s 3-2 i probila se na četvrto mjesto. Pogotke su za Atalantu postigli Andrea Conti (3), Remo Freuler (14) i Mattia Caldara (75), dok su strijelci za Bolognu bili Mattia Destro (16) i Federico Di Francesco (61).

Na ljestvici vodi Juventus s 80 bodova ispred Rome (72), Napolija (70) i Atalante (63), Inter je sedmi s 56, a Fiorentina osma s 55 bodova.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider