Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napoli jedva protiv spala

Juve upisao veliku pobjedu, no možda je na duže vremena ostao bez Higuaina!

Nogometaši Napolija i Juventusa upisali su minimalne pobjede u susretima 25. kola Serie A.

Igrači Juventusa slave pobjedu protiv Torina (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U nogometnom prvenstvu Italije nastavljena je mrtva utrka Napolija i Juventusa, budući da su oba kluba u 25. kolu upisala pobjede.

U nedjelju je vodeći Napoli na domaćem terenu protiv slabašnog SPAL-a slavio sa 1-0, a jedini pogodak zabio je brazilski veznjak Allan u 6. minuti. Hrvatski nogometaš u dresu Napolija Marko Rog dobio je skromnu minutažu, ušao je u igru tek u 86. minuti, dok je Lorenco Šimić ostao na klupi za pričuve SPAL-a.

U gradskom derbiju drugoplasirani Juventus dobio je Torino sa 1-0, a strijelac je bio Alex Sandro u 33. minuti. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić zbog ozljede nije bio u sastavu Juvea.

Gonzalo Higuain se ozlijedio već u 15. minuti prvog poluvremena, te navijači Juventusa s velikom strepnjom čekaju nalaze pretraga. U pitanju je ozljeda stopala.

Posljednjeplasirani Benevento je kod kuće protiv Crotonea slavio sa 3-2, a pobjednički gol zabio je Cheick Diabate u 89. minuti. I Bologna je u samoj završnici došla do pobjede protiv Sassuola, a strijelac za 2-1 bio je Erick Pulgar u 88. minuti.

Dan ranije Roma je u Udinama pobijedila Udinese sa 2-0, a Genoa je svladala Inter također sa 2-0. Marcelo Brozović je za Inter igrao od 76. minute, dok Ivan Perišić nije nastupio.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider