Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dribling pa bomba!

Potez koji je zapalio društvene mreže: Quaresma "proparao" mrežu!

Potez Ricarda Quaresme kojim je donio pobjedu svom Bešiktašu bacio je istanbulski Vodafone stadion u trans.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Bešiktaša lagano su se obračunali s Konyasporom u sklopu 5. kola turske Süper Lig i to nakon teškog gostovanja i pobjede kod Porta u Ligi prvaka. Prvak Turske slavio je s 2:0, pogocima Tosuna i Quaresme, dvojice igrača koji su Hrvatskoj nanijeli dva teška poraza u posljednjih 13 mjeseci (Euro 2016 i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo).

Bešiktaš je poveo već u 10. minuti preko Tosuna, no potez Ricarda Quaresme iz 66. minute zapalio je društvene mreže. Portugalac, koji je zabio Hrvatskoj u 117. minuti produžetka u osmini finala Europskog prvenstva za pobjedu svoje reprezentacije, driblingom je prošao pored dvojice čuvara i onda gromovito pogodio gornji desni kut gostujućeg vratara.

Quaresma (33) je igrač koji nikada nije u potpunosti iskoristio svoj potencijal, no ovakvim potezima podsjeća na svoje najbolje dane iz Porta od prije otprilike 10-ak godina.

Bešiktaš je pobjedom došao na diobu prvog mjesta, na koje je još za vikend sjeo Galatasaray, koji uspješno s trenerske klupe vodi Igor Tudor. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider