Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
modrić je favorit

Procurili finalisti izbora za Zlatnu loptu? Fanovi Ronalda i Messija "poludjeli"

Fanovi velikih rivala ujedinili su se u negodovanju jer njihovi ljubimci nisu među neslužbena tri finalista.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski L'Equipe objavio je videonajavu izbora za Zlatnu loptu, koji je na rasporedu 3. prosinca.
Video počinje kadrovima aktualnog osvajača Cristiana Ronalda, nakon čega dolaze redom Kylian Mbappe, Raphael Varane i Luka Modrić. 

Nakon Modrića slijedi grafika s natpisom ''Ballon d'or'': iako se nakon toga vrte kadrovi još nekoliko igrača i igračica, mnogi su ovakav video protumačili kao objavu trojice finalista.

Takva teorija poklapa se s ranijom objavom francuskih medija, koji su objavili da je nakon pola prebrojenih glasova Modrić u vodstvu ispred upravo Mbappea i Varanea.

Modrić je ove godine već osvojio Fifinu nagradu The Best za najboljeg igrača svijeta, a proglašen je i najboljim igračem Svjetskog prvenstva. Osvajanjem Zlatne lopte kompletirao bi hat-trick individualnih priznanja.

Međutim, ima i onih koji nisu baš oduševljeni takvom mogućnošću. Čini se da su Fanovi Cristiana Ronalda posebno ljuti što njihov ljubimac nije među tri (neslužbena) finalista, a mnogi su svoje su negodovanje izrazili na Twitteru.

Ne zaostaju ni fanovi Lea Messija, koji također smatraju da je Argentinac trebao biti ako ne osvajač, onda barem među tri najbolja. No ako je ova videonajava doista objava trojice finalista, fanovi Ronalda i Messija morat će 3. prosinca gledati kako netko, najvjerojatnije Modrić, prekida njihovu 10-godišnju dominaciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider