Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok u Madridu

Potres odmah nakon ispisivanja povijesti: Ronaldo najavio odlazak iz Reala?

Ronaldo je šokirao Real odmah po osvajanju treće uzastopne Lige prvaka.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid je ispisao povijest osvojivši treći put zaredom Ligu prvaka. U kijevskom finalu Kraljevi su s 3:1 bili bolji od Liverpoola.

Real je tako postao prvi klub koji je dva puta obranio naslov pobjednika Lige prvaka otkad se natjecanje igra pod tim imenom.

Međutim netom po osvajanju Lige prvaka uslijedio je šok za Real, a razlog su izjave Cristiana Ronalda.

''Bilo je lijepo biti u Madridu, u sljedećih nekoliko dana ću dati odgovore svojim obožavateljima koji su uvijek bili uz mene", rekao je Ronaldo, a mnogi su to protumačili kao najavu odlaska iz Reala.

"Ispisali smi povijest, sada moramo uživati. Budućnost igrača nije bitna u ovom trenutku, moramo se odmoriti pa ćemo vidjeti", dodao je.

"Fantastičan trenutak, nismo još ni svjesni, riječima se ovo teško može opisati", rekao je o trećem uzastopnom osvajanju Lige prvaka.

Ronaldo u Kijevu nije bio na svojoj standardnoj razini. Nije se uspio upisati u strijelce; u dobroj je situaciji bio pred kraj utakmice, ali spriječio ga je - navijač koji je utrčao u teren.

''Tko je najbolji strijelac Lige prvaka? Tko ima najviše naslova i golova?", rekao je na pitanje o golgeterskoj suši u finalu.

Njegove izjave o odlasku odmah je prokomentirao i kapetan Sergio Ramos.

"Razjasnit će svoje izjave kad sezona završi. Ne može biti na boljem mjestu od Reala'', rekao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider