Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pacult otišao

Austrijanac ipak nije izdržao u Vinkovcima

Nakon svega pet utakmica na klupi hrvatskog nogometnog prvoligaša Cibalije, austrijski stručnjak Peter Pacult (57) je napustio kormilo vinkovačkog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest o prekidu suradnje objavljena je na službenoj Facebook stranici Cibalije nakon što su predsjednik kluba Miroslav Gagro i austrijski trener dogovorili sporazumni raskid ugovora.

Peter Pacult je vinkovački klub preuzeo u siječnju ove godine i pod njegovim vodstvom u prvih pet kola osvojen je samo jedan bod.

Pacult je debitirao na klupi u dvoboju protiv Intera iz Zaprešića koji je završio 1-1, a potom su Vinkovčani nanizali četiri poraza uz razliku pogodaka 1-7 (Dinamo 1-2, Split 0-1, Istra 1961 0-2, Osijek 0-2).

U priopćenju se vodstvo kluba zahvaljuje Pacultu na velikoj volji i energiji koje je pokazao preuzevši klupu Cibalije, ali, kako naglašava kako rezultati nisu bili na razini očekivanih, te je obostrano zaključeno da je potrebna promjena na klupi.

Cibalija se trenutačno nalazi na začelju Prve HNL s devet bodova, sedam manje od pozicije koja osigurava dodatne kvalifikacije, te 14 bodova manje od zone spasa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider