Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekinuta utakmica

Neviđeni kaos u prvenstvu Brazila: Sudac podijelio deset crvenih i osam žutih kartona

Brazilski nogometaši tradicionalno su poznati po svojoj vještini s loptom, ali toga nije bilo puno u susretu brazilske Serie A između Bahije i Vitorije.

Tučnjava u prvenstvu Brazila (Screenshot YouTube)

Nakon napetog prvog poluvremena u kojem je podijeljeno čak šest kartona i Denilsonova gola iz 34. minute za domaću Vitoriju, stvari su u nastavku potpuno izmakle kontroli, što je rezultiralo s ukupno deset crvenih i osam žutih kartona.

Bahia je u 50. minuti izborila jedanaesterac koji je uspješno realizirao gostujući igrač Vinicius, a kaos je uslijedio kada je taj pogodak odlučio proslaviti plesom pred domaćin navijačima. Ubrzo su se skupili igrači obiju momčadi te su poletjeli udarci i naguravanja.

Tek nakon odgode od 16 minuta sudac je nekako uspostavio red, ali i isključio osam igrača. Tri crvena kartona pokazana su igračima Vitorije, a pet igračima Bahije, uključujući Viniciusa i tri zamjene koje su se uključile u incident.

Zapisnik s utakmice Vitorije i Bahije (Screenshot) Zapisnik s utakmice Vitorije i Bahije (Screenshot)

Utakmica je nakon toga nastavljena, ali kako su 11. minuta prije kraja isključena još dva igrača Vitorije, sudac je odlučio prekinuti susret. Utakmica će vjerojatno biti registrirana pobjedom 3:0 za Bahiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider