Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promet u blokadi

Kaos u Napulju: Više od 15 tisuća navijača dočekalo igrače Napolija, Milić predvodio feštu!

Napoli je vratio neizvjesnost u talijanskog prvenstvo nakon što je srušio Juventus u Torinu pogotkom u 90. minuti utakmice.

Galerija Slavlje navijača Napolija (Foto: AFP) Hrvoje Milić slavi u svlačionici (Screenshot) Slavlje navijača Napolija (Foto: AFP) +2 Slavlje igrača Napolija (Foto: AFP)

Pogodak Kalidou Koulibaly u 90. minuti utakmice Juventus - Napoli vratio je dramu i neizvjesnost u talijansko prvenstvo. Napoli je u derbiju 34. kola slavio u Torinu kod Juventisa s 1:0, te stigao na samo bod zaostatka za vladarom talijanskog nogometa u posljednjih šest godina.

Napoli je posljednji put osvojio naslov prvaka Italije prije čak 28 godina! Stoga i ne čudi kaos koji je nastao u Napulju nakon što je ponos grada nokautirao Juventus u Torinu, te je postao tek druga momčad ove sezone kojoj je to pošlo za rukom. Podsjetimo, na samom počeku sezone to je uspjelo i Laziju.

Navijači Napolija izašli su na ulice i napravili potpuni kaos u gradu! Promet je bio blokiran, slavilo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Oko 15-ak tisuća navijača sjatilo se na aerodrom i nešto iza dva sata u noći dočekalo svoje heroje na letu iz Torina.

Scene koje su uslijedile govore više od tisuću riječi. Više od milijun riječi... Jedan od najanimiranijih igrača Napolija u slavlju bio je hrvatski nogometaš Hrvoje Milić.

Hrvoje Milić slavi u svlačionici (Screenshot) Hrvoje Milić slavi u svlačionici (Screenshot)

U posljednja četiri kola obje momčadi imaju po dva gostovanja i dvije domaće utakmice, no Juventus je u daleko težoj poziciji. Njegova dva gostovanja su kod Intera i Rome, dvije momčadi koje se bore za mjesto u Ligi prvaka. Napoli gostuje kod Fiorentine i Sampdorije. Juve dočekuje Bolognu i Veronu, dok će Napoli ugostiti Torino i Crotone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider