Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
otpada i SP!?

Katastrofa za Liverpool: Ramos složio polugu na Salahovoj ruci i izbacio ga iz finala Lige prvaka!

Mohamed Salah ozlijedio je rame u 26. minuti utakmice i samo četiri minute kasnije u suzama napustio travnjak.

Duel Ramosa i Salaha (Screenshot)

Čovjek koji je ove sezone osvojio svakog ljubitelja nogometa, Mohamed Salah, završio je svoj nastup u finalu Lige prvaka nakon samo 30 minuta, nakon što ozlijedio rame u dvoboju sa Sergiom Ramosom. 

Igrala se 26. minuta utakmice kada su se rukama omotali stoper Real Madrida i napadač Liverpoola, te zajedno pali na travnjak. U tom je padu daleko gore prošao egipatski napadač, koji je zaradio težu ozljedu ramena, ako je suditi po njegovoj reakciji samo nekoliko minuta kasnije. 

OZLJEDA MOHAMEDA SALAHA 

Salah se vratio na travnjak, no nakon samo tri minute legao na travnjak i zaplakao. Oko njega su se okupili gotovo svi igrači i izrazili podršku, no slaba je to bila utjeha za egipatskog napadača, kojem je sada upitno i Svjetskog prvenstvo. 

U padu je došlo do rotacije Salahovog ramena i tu je očito došlo do puknuća / napuknuća nečega. Koliko je teška ozljeda znat ćemo vrlo brzo, a koliko je to težak udarac za Liverpool pokazat će kraj utakmice. 

Recimo i da se 10-ak minuta kasnije Realu ozlijedio Dani Carvajal, koji je također u suzama napustio travnjak. I za njega je očito Svjetsko prvenstvo pod znakom pitanja. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider