Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
može li ga slaven kontrolirati?

West Ham ne staje: Bilić iskrcao rekordni iznos za najluđeg igrača na Otoku!

Slaven Bilić nastavio je s pojačanjima ususret novoj sezoni, a nova akvizicija je kontroverzni austrijski reprezentativac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham Slavena Bilića doveo je treće zvučno pojačanje ovoga ljeta u vidu Marka Arnautovića. Austrijanac je pojačao Čekićare, koji su pritom oborili klupski rekord kada je u pitanju visina iznosa plaćena za jednog igrača. West Ham je Stoke Cityju isplatio 23.7 milijuna funti.

Austrijanac je lijevokrilni nogometaš vrlo teške naravi. U posljednje se vrijeme popravio kada je ponašanje u pitanju, ali ipak svako malo napravi neku gluposti i podsjeti na svoje najluđe dane. Prošlog je ljeta za vrijeme utakmice austrijske reprezentacije protiv Nizozemske pljunuo suparnika.

Da nije riječ o jednostavnom igraču za suradnju potvrdio je i jedan od najluđih nogometaša današnjice Mario Balotelli.

"On je vjerojatno najluđa osoba koju sam upoznao u životu. Mourinhu je definitivno bilo nezaboravno s nama dvojicom u svlačionici", rekao je Talijan, aludirajući na sezonu 2009/2010, kada su zajedno dijelili svlačionicu Intera, a trener im je bio Mourinho.

Sada će mu trener biti naš Slaven Bilić, no za pretpostaviti je da se malo smirio u odnosu na dane prije sedam, osam godina. Arnautović je lani u dresu Stokea upisao sedam pogodaka i šest asistencija u 35 nastupa u svim natjecanjima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider