Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva crvena kartona

Everton propustio priliku: Rooney ispisao povijest, City se jedva izvukao!

Everton je na Etihadu imao vodstvo i igrača više, ali su propustili šokirati Manchester City.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu 2. kola Premier lige Manchester City je u ponedjeljak na domaćem terenu protiv Evertona odigrao neodlučeno 1:1. Everton je imao dobru priliku šokirati City jer su vodili 1:0 i imali igrača više, ali povučena igra im se osvetila i momčad Pepa Guardiole na kraju je izvukla bod.

Nogometaši Evertona, koji u četvrtak na rasprodanom Poljudu protiv Hajduka brane 2:0 u play-offu Europske lige, poveli su u 35. minuti, a strijelac je bio Wayne Rooney, kojemu je to 200. pogodak u Premier ligi. Od njega je uspješniji samo legendarni Alan Shearer koji je zabio 260 golova.

Manchester City je skoro cijelo drugo poluvrijeme imao igrača manje - u 44. minuti isključen je jedan od najskupljih braniča u povijesti Kyle Walker nakon što je u dvije minute dobio dva žuta kartona. Unatoč tome što su imali igrača manje, nogometaši Manchester Cityja dominirali su u drugom poluvremenu, ali tek nakon brojnih propuštenih prilika u 82. minuti Raheem Sterling pogađa za 1:1.

Kraj utakmice obje su momčadi dočekale sa deset igrača - u 89. minuti isključen je veznjak Evertona Morgan Schneiderlin.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider