Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
molio navijače za oprost...

Najgori vratarski nastup u povijesti finala Lige prvaka: Društvene mreže nisu imale milosti

Njemački vratar Loris Karius već je s 24 godine sigurno upisao najgori vratarski nastup u svojoj karijeri.

Loris Karius (Screenshot)

Njemački vratar Liverpoola Loris Karius ima tek 24 godine, ali već sada može sa sigurnošću reći da će njegov nastup u finalu Lige prvaka, u kojem je Real s 3:1 pobijedio Redse, biti najgori njegovoj cijeloj karijeri! Dva od tri pogotka koja je primio vrtit će se danima po društvenim mrežama.

PRVA POGREŠKA KARIUSA

Nijemac je u 51. minuti rukom krenuo dodati loptu svojem igraču, međutim napravio je to tako nonšalantno da je Karim Benzema uspio blokirati njegov pokušaj dodavanja, a lopta se od njegove noge odbila u mrežu.

Taj prvi pogodak bit će sigurno jedan od najsmiješnijih u povijesti Lige prvaka, odnosno najsmiješnijih na tako velikoj sceni.

Nonšalancija je Kariusa koštala i u 83. minuti kada je dalekometni pokušaj Balea pokušao uhvatiti, no umjesto toga lopta mu se odbila iza mreža i zakotrljala u mrežu.

DRUGA POGREŠKA KARIUSA

Po završetku utakmice rijetko koji igrač Liverpoola imao je razumijevanja i nije došao do mladog njemačkog vratara. Prvi je to napravio heroj Reala Gareth Bale. Karius je nedugo nakon posljednjeg sučevog zvižduka otišao do tribine gdje su Liverpoolovi navijači i molio je za oprost. Najtužnija fotografija finala Lige prvaka...

Društvene mreže nisu imale milosti prema Kariusu, koji je još za vrijeme utakmice postao predmet sprdnje. Najsmiješnije i najmaštovitije pogledajte u nastavku teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider