Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mourinhu ne cvjetaju ruže

Bomba iz Francuske: Zidane želi preuzeti Manchester United?

Zidane je još na odmoru nakon napuštanja Reala, a prema vijestima iz Francuske, mogao bi preseliti u Englesku.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Francuski L'Equipe donosi bombastičnu naslovnicu u srijedu sa Zinedineom Zidaneom u prvom planu. Prema pisanju uglednog francuskog lista, Zidane se želi okušati u Engleskoj, a na vrhu liste želja nalazi se Manchester United.

Jose Mourinho nalazi se pod velikim pritiskom na ulazu u svoju treću sezonu na klupi engleskog velikana.

Manchester United došao je na loš glas kao momčad koja igra antinogomet, zbog kojeg velika pojačanja izbjegavaju Old Trafford. Navodno je upravo zbog Portugalčevih destruktivnih taktika Mateo Kovačić odbio prelazak u United iz Reala – na kraju je završio u Chelseaju kod ofenzivnog stratega Maurizija Sarrija.

United prate i česte vijesti o lošoj atmosferi u svlačionici, zbog koje bi zvijezda momčadi Paul Pogba mogao napustiti klub. Pored toga, Mourinho često javno proziva upravu kluba jer mu ne dovodi pojačanja.

Kada se sve zbroji, dojam je da na Old Traffordu ne cvjetaju ruže i da je Mourinhova budućnost neizvjesna.

Zidane je bez posla otkad je nakon osvajanja treće uzastopne Lige prvaka napustio Real Madrid. Pisalo se da bi se mogao vratiti u Juventus kao savjetnik sportskog direktora, ali taj se angažman, barem zasad, nije ostvario.

Zidane je i dalje ''na burzi'' i ne zna se puno o njegovim budućim planovima – poznato je jedino da će uzeti poduži godišnji odmor. U engleskoj Premierligi posljednjih se godina okuplja sama trenerska elita i ne bi bilo čudno da se Zidane odluči okušati u takvoj konkurenciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider