Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važna pobjeda

''Blitzkrieg'' Bayerna u dvije minute za tri boda u Ligi prvaka, Kovač lakše diše!

U popodnevnim utakmicama 3. kola Lige prvaka minhenski Bayern slavio je u Ateni kod AEK-a s 2:0, dok su u Bernu Young Boysi i Valencia igrali 1:1.

Slavlje Bayerna (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kovačev Bayern dugio se mučio na Olimpijskom stadionu u Ateni. Njemački prvak je igrao jako loše i bezidejno protiv defenzivne grčke momčadi. Konačno, u 61. minuti Bayern je došao do gola kada je udarac Robbena blokiran, a Javi Martinez odbijenu loptu volejem zakucava u mrežu.

Drugi gol za Bavarce je uslijedio nakon samo dvije minute i prodora Rafinhe koji je na drugoj vratnici pronašao potpuno samog Lewandovskog i pogodak je bio neizbježan. Kovač sada može odahnuti jer je nakon velike krize uspio vezati dvije pobjede nakon što su u prvenstvu slavili kod Wolfsburga (3-1).

Marko Livaja nije bio u sastavu grčke momčadi. U ovoj skupini kasnije igraju Ajax i Benfica. Vodi Bayern sa 7 bodova, Ajax ima 4, Benfica 3, a AEK je bez bodova.

Young Boys i Valencia su odigrali 1:1, a to je švicarskom prvaku prvi gol i prvi bod u Ligi prvaka. Španjolska momčad je povela u 26. minuti pogotkom Mitchya Batshuayia, a Young Boysi su izjednačili golom iz kaznenog udarca Francuza Guillamea Hoarau. Bio je to prvi gol Švicaraca u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Tri minute prije kraja Young Boysi su imali priliku za pobjedu, ali je udarac Sanoga glavom završio na vratnici. Valencia je tako još uvijek bez pobjede.

U ovoj skupini kasnije igraju Manchester United i Juventus. Juve vodi s 6 bodova, United ima 4, Valencia 2, a Young Boysi 1 bod.

Gledajte UEFA Ligu prvaka bez mjesečne naknade do 31.10., samo na A1 TV-u.

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider