Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima dobar osjećaj

Kopić otkrio bez koga je Hajduk u velikom derbiju i što očekuje od igrača

Zajedništvo, odlučnost i taktička disciplina ono je što trener Hajduka Željko Kopić očekuje u derbiju 22. kola Prve HNL na nedjeljnom gostovanju kod Dinama u Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Kopić je u subotu ujutro na konferenciji za medije uoči polaska za Zagreb ustvrdio kako su njegovi igrač kroz cijeli pripremni period dobro trenirali i da pokazuju odlučnost i zajedništvo, a to od njih očekuje i u Maksimiru.

Otkrio je da će osim duže ozlijeđenih igrača Futacsa, Memolle i Carbonierija svi ostali biti spremni za utakmicu. Popis Rekao je kako ima dobar osjećaj i da svi zajedno mogu pokazati kvalitetne stvari zbog čega je prije utakmice miran jer će na njoj pokazati sve ono što su pripremali i radili.

"Svjesni smo da Dinamo ima individualnu kvalitetu i od prve sekunde nam treba najviša razina koncentracije. Znamo da Dinamo ima 12 bodova razlike, no ne razmišljamo o bodovnom stanju nego o zahtjevima koje stavljamo pred ekipu. Želimo igrati napadački i ofenzivno, ali pokazali smo i da se preko taktičke discipline znamo svi zajedno braniti", poručio je Kopić.

Nastavio je da se treba tek vidjeti što bi utakmica trebala donijeti i da vjeruje da će se pokazati na pravi način, da će navijači Hajduka vidjeti dobar, kvalitetan i odlučan Hajduk. Pokušat će taktički neutralizirati napadački potencijal Dinama. Zaključio je kako nije potrebna specijalna motivacija za utakmicu s obzirom da jedvo čekaju istrčati na teren i kvalitetno igrati.

Uoči novog međusobnog ogleda vodeći Dinamo ima 53 boda, 12 više od drugog Hajduka.

Koja je vaša prognoza za nedjeljni derbi na Maksimiru?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider