Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njegov četvrti Kup

Junak Dinama ne dvoji: ''Nema nam tko što reći, bili smo bolji i zasluženo uzeli duplu krunu''

Nogometaši Dinama pobjednici su Hrvatskog kupa nakon što su u finalnoj utakmici u Vinkovcima pobijedili Hajduk s 1-0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mislim da smo za jedan gol bili bolji, a Hajduk je odigrao dobru utakmicu", izjavio je trener Dinama Nenad Bjelica u izjavi za HNTV nakon finala nogometnog kupa Hrvatske odigranog u Vinkovcima, u kojem je Dinamo s 1-0 pobijedio Hajduk i osvojio dvostruku krunu.

"Utakmica je bila napeta, klasično finale Kupa. Nije bilo i nekog lijepog nogometa. Teren je bio spor, pa se nije mogla razviti neka igra. Najvažnije je da je Dinamo na kraju osvojio trofej. Dvije utakmice, dvije pobjede, to je za mene najvažnije. Ovo je trofej našeg kluba, naših navijača, igrača i svih mojih prethodnika", dodao je Bjelica.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je švicarski reprezentativac Mario Gavranović kojemu je ovo drugi trofej s Dinamom, ali već četvrti u Hrvatskoj, nakon dvostruke krune s Rijekom prošle sezone.

''Četvrti Kup s četiri različita kluba. Fantastičan uspjeh, jako sam sretan. Ostvarili smo cilj za ovu sezonu i idem pun samopouzdanja na okupljanje reprezentacije.''

"Bila je teška utakmica. Mislim da smo bili bolja momčad tijekom cijele utakmice i zasluženo osvojili trofej", rekao je Gavranović te nadodao:

''U nekim fazama nije bila dobra igra, ali kad se na kraju pogleda rezultat, nitko nam ne može ništa reći. Osvojili smo duplu krunu. Ali moramo biti puno bolji za europska iskušenja koja nas čekaju. Sretan sam ovdje i nadam se da ćemo i sljedeće godine imati lijepih trenutaka'', zaključio je napadač Dinama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider