Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon 16 godina

Iniesta u milijarderovu zrakoplovu objavio gdje nastavlja karijeru, stigla i službena potvrda

Španolski nogometaš Andres Iniesta karijeru će nastaviti u Japanu, u tamošnjem klubu Vissel Kobe, objavio je u srijedu sada već bivši igrač Barcelone.

Andres Iniesta na putu za Japan (Screenshot Twitter)

"Na putu do Japana, mog novog doma", objavio je Iniesta fotografiju iz zrakoplova japanskog milijardera Hirošijem Mikitanijem, predsjednika tvrtke Rakuten, jednog od glavnih sponzora Barcelone.

Mikitani je ujedno i vlasnik japanskog kluba Vissel Kobe, koji je u četvrtak i službeno potvrdio dovođenje Inieste. Iniesta je u Barceloni proveo čak 16 godina. Oprostio se s naslovom prvaka, a španjolski mediji tad su navodili da je prihvatio jednu od basnoslovnih ponuda kineskih klubova.

Međutim, 34-godišnji veznjak potpisao je dvogodišnji ugovor za japanski Vissel Kobe. Andres Iniesta je u dresu katalonskog velikana odigrao 673 utakmice. Kapetan i legenda Barcelone je koncem travnja objavio da na kraju sezone odlazi iz Barcelone.

Iniesta je najtrofejniji španjolski nogometaš u povijesti, osvojio je 35 trofeja u seniorskoj karijeri (32 s Barcelonom i 3 sa Španjolskom).

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider