Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bayern pobjegao Leipzigu

Hoffenheim šokirao Eintracht: Kovač u sudačkoj nadoknadi ostao bez velike pobjede

Kramarićev Hoffenheim pokvario je slavlje Niki Kovaču i Anti Rebiću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eintracht je sve do sudačke nadoknade držao treće mjesto Bundeslige, ali na kraju je ostao bez velikog slavlja. Momčad Nike Kovača vodila je od 13. minute golom Kevina-Princea Boatenga, ali Mark Uth je u 91. minuti donio bod Hoffenheimu i gurnuo Eintracht na sedmo mjesto. Hoffenheim će nakon ovog boda ''prenoćiti'' na petom mjestu. 

Ante Rebić odigrao je cijelu utakmicu za Eintrahct, dok je Andrej Kramarić ušao u 63. minuti. Rebić se mogao upisati i u strijelce, imao je dvije lijepe prigode. U 76. minuti nakon kontranapada Rebić je pucao iznad gola, a u 79. minuti njegov udarac uspio je obraniti vratar Hoffenheima.

Lider Bundeslige Bayern dočekao je svoje bavarske susjede Augsburg i upisao visoku pobjedu 3:0. Dvostruki strijelac bio je Robert Lewandowski, a jedan gol dodao je Arturo Vidal.

Bayern je sada prvi sa šest bodova prednosti nad RB Leipzigom koji je odigrao neriješeno na gostovanju kod Bayer Leverkusena.

RB Leipzig je u drugom poluvremenu imao vodstvo 2:1 i igrača više, ali dva boda uzeo im je Kevin Volland koji je u 74. minuti zabio za konačnih 2:2.

U ostalim utakmicama Mainz je s 1:0 svladao ''fenjeraša'' Köln, dok je Wolfsburg s 3:1 pobijedio Freiburg i barem privremeno pobjegao iz opasne zone. U posljednjoj subotnjoj utakmici Borussia Mönchengladbach je s 4:2 u Berlinu pobijedila Herthu i probila se na treće mjesto.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider