Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njegove su želje jasne

Traži ga cijela Europa, ali Kane ima druge planove: Ovo se neće svidjeti Realu

Harry Kane želi postati moderna verzija Francesca Tottija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Tottenhama Harry Kane glasi za jednog od najubojitijih napadača Europe. U svojim redovima rado bi ga vidjeli mnogi europski teškaši, a najviše se piše o interesu Real Madrida koji se ove sezone muči sa skromnim učinkom svojih napadača.

No, sudeći prema izjavama koje je dao u intervjuu za njemački Bild, dovođenje Kanea moglo bi se pokazati teškom, a možda i nemogućom misijom.

''Moj je cilj provesti cijelu karijeru u Tottenhamu. Imamo sjajnu momčad, odličnog trenera i trening-centar i uskoro ćemo dobiti novi stadion. U ovom trenutku ovdje mi sve odgovara i sretan sam'', rekao je Kane, 24-godišnjak iz londonskog predgrađa koji je član Tottenhama postao s 11 godina.

Kaneove izjave prema pisanju Marce nisu najbolje sjele vodstvu Reala. U Kraljevskom klubu navodno smatraju da se radi o nabijanju cijene u režiji poznatog nogometnog trgovca Daniela Levyja, predsjednika Tottenhama koji je Real već ''olakšao'' za, prema Transfermarktu, 130 milijuna eura za transfere Luke Modrića i Garetha Balea.

Kane je dvostruki najbolji strijelac Premierlige i predvodnik mlade generacije Spursa koja je pod vodstvom Mauricija Pochettina postala jedna od najboljih engleskih momčadi i favorit mnogih neutralnih obožavatelja nogometa.

Ako žele napraviti korak više, boriti se za naslov do zadnjeg kola i postati dio engleske elite, Kane će morati ostati u klubu. Želje su jedno, a realnost drugo, a sve odgovore dat će nadolazeći prijelazni rokovi u kojima neće nedostajati bogatih ponuda za Kanea i ostale mlade zvijezde Spursa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider