Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
viđen s vrečicama real madrida

Na pomolu skandal: Utakmicu Real - Barcelona sudi kontroverzni sudac?

Španjolski mediji raspisali su se da je već određen sudac koji će dijeliti pravdu u najvećem nogometnom derbiju današnjice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od mjesec dana ostalo je do najvećeg nogometnog derbija današnjice, El Clasica između Real Madrida i Barcelone na Santiago Bernabeu. Aktualno stanje na tablici kaže da je Real vodeći, s dva boda više od Barcelone i utakmicom manje. Po mnogima bi upravo El Clasico mogao odlučiti prvaka Španjolske, a ove subote u španjolskim se medijima pojavila informacija da bi kontroverzni Gil Manzano mogao biti sudac te utakmice.

Riječ je o gospodinu koji je ne tako davno sudio utakmicu Villarreala i Reala, koja je okončana pobjedom gostiju 3:2. Kraljevski klub stigao je do pobjede preokretom i to nakon nekoliko vrlo čudnih odluka spomenutog suca Gila Manzana.

Villarreal se žalio zbog penala kojeg je dosudio sudac Jesus Gil Manzano, a kojim je Real izjednačio. Bruno Soriano je igrao rukom, no mnogi će reći kako to nije bilo dovoljno za kazneni udarac jer lopta ga je pogodila iz odbijanca, nije išla prema golu i nije do nje mogao doći niti jedan gostujući igrač. Štoviše, čak trojica domaćih igrača bila su oko lopte.

S druge strane, domaćin se žalio i što u posljednjim trenucima utakmice nije sviran penal nakon ruke Marcela. I tu je bilo ruke, ali ni to se ne čini kao situacija u kojoj je sudac trebao svirati najstrožu kaznu.

Predsjednik Villarreala Fernando Roig je nakon utakmice izjavio:

"Jesus Gil Manzano i njegovi pomoćni napustili su stadion s plastičnim vrećicama Real Madrida. Po meni to nije u redu".

Bit će zanimljivo vidjeti jesu li ove glasine istinite, a ako jesu i kako će reagirati Barcelona. Susret Reala i Barcelone na rasporedu je 23. travnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider