Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pomaže i rakitić?

Svi su ludi za Hrvatima: Mladi stoper na pragu slavnog francuskog kluba, Sevilla kvari planove?

Nakon što je Hrvatska osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nastala je velika pomama za hrvatskim reprezentativcima.

Duje Ćaleta-Car (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Duje Ćaleta-Car, 21-godišnji hrvatski reprezentativac koji će zauvijek pamtiti 2018. godinu, nalazi se na pragu prvog velikog transfera u svojoj karijeri. Branič Red Bull Salzburga, koji je u svibnju debitirao za Hrvatsku, a prije 20-ak dana nastupio u utakmici Svjetskog prvenstva na kojem je reprezentacija postala viceprvak, velika je želja francuskog Marseillea i španjolske Seville.

Francuski L'Equipe prenosi da je Sevilla ponudila 19 milijuna eura austrijskom sastavu za usluge hrvatskog reprezentativca, ali i da je Marseille i dalje u prednosti kada je u pitanju njegova konačna odluka. Naime, Ćaleta-Car je, prema pisanju izvora, potpisao predugovor s francuskim klubom još početkom srpnja, s kojim je pristao na osobne uvjete suradnje na idućih pet godina.

Španjolski list Estadio Deportivo navodi da bivši Sevillin igrač, te suigrač Ćalete-Cara u reprezentaciji, Ivan Rakitić, nagovara našeg stopera da se predomisli i potpiše ugovor s klubom iz Andaluzije. L'Equipe vjeruje da su šanse za tako nešto "vrlo male".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider