Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazak nakon 15 godina

Darijo Srna blizu potpisa za treći klub u karijeri: Stigao kod sina omiljenog trenera

PAOK bi mogao biti treći, a možda i posljednji klub bogate karijere Darija Srne.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i član ukrajinskog prvaka Šahtara, 36-godišnji Darijo Srna odlučio je napustiti klub iz Donjecka i zaigrati za PAOK iz Soluna, pišu grčki mediji koji su jučer javljali kako ga je na aerodromu dočekao sportski direktor PAOK-a Luboš Michel, bivši slovački sudac.

Trener PAOK-a sin je Srnina dugogodišnjeg trenera u Šahtaru – Razvan Lucescu. Riječ je o sinu Mircee, koji je bio trener Šahtara od 2004. do 2016. godine.

Srna bi trebao potpisati jednogodišnji ugovor s PAOK-om uz opciju produljenja na još godinu dana uz plaću od 500.000 eura.

Srna, nekada član splitskog Hajduka, koji je za hrvatsku reprezentaciju odigrao rekordne 134 utakmice, zbog dopinga je trenutačno suspendiran na 11 mjeseci, a suspenzija mu istječe 22. kolovoza.

U dresu Šahtara, čiji je bio kapetan, odigrao je 536 utakmica, najviše u povijesti kluba s kojim je osvojio deset naslova prvaka Ukrajine i Kup UEFA.

PAOK je pak sezonu završio kao drugi u grčkom prvenstvu, iza AEK-a, te će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka. PAOK je bio blizu osvajanja titule, ali ju je u napetoj završnici, koja je nakratko bila i suspendirana zbog kaosa na utakmici PAOK – AEK, ispustio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider