Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostao bez desnog beka

Cvitanović odgovarao na "škakljiva" pitanja: "Zašto je Gavranović pucao penal, a ne Soudani?"

Trener Dinama Mario Cvitanović nije bio previše nervozan nakon prvog poraza u sezoni koji je pretrpila njegova momčad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u derbiju protiv Hajduka pretrpio prvi poraz u sezoni. Trener Modrih Mario Cvitanović nije izgledao previše zabrinuto na press konferenciji.

"Izgubili smo utakmicu. Rekao sam igračima glavu gore. Možda utakmicu nismo trebali izgubiti, ali na semaforu piše 0:1. Prvo poluvrijeme nije bilo kvalitetno, bilo je dosta nervozno, igrali smo statično, sve skupa nesadržajno. U drugom poluvremenu smo bili dominantni, promašili smo neke šanse i penal. Primili smo gol iz naše gluposti, neću komentirati jesu li suci prije toga pogriješili. Rekao sam igračima glavu gore i idemo dalje", rekao je trener Modrih na konferenciji za medije.

Može li Dinamo nakon poraza od Hajduka ''prokockati'' devet bodova prednosti?

Ukupno glasova:

Nedostajali su Stojanović i Sosa?

"Stojanovića je ukočio vrat, jutros mu je bilo nešto bolje, ali ne bi bilo odgovorno da ga uvedem u igru bez testa. Sosa nije dugo trenirao, pa nije ni bio u planovima za startnu momčad. Nedostajali su nam obojica, ali odlučili smo se za druge igrače i nema primjedbe na njih", otkrio je Cvitanović.

Jeste li odredili Gavranovića da puca jedanaesterac ili su se on i Soudani tako dogovorili?

"Penal je lutrija, puca onaj tko se u tom trenutku osjeća najbolje. Da je zabio Gavranović, ne bi bila tema. Nadam se da će drugi put zabiti", zaključio je Cvitanović čije je reakcije iz mix-zone pogledajte u priloženom videu.

Nakon raspleta rezultata ovog vikenda, Dinamo je i dalje uvjerljivo vodeća momčad prvenstva s devet bodova više od Hajduka. Osijek je treći s 39 bodova, a prvak Rijeka četvrta s 38.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider