Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napeto u Madridu

Ronaldo se povjerio prijatelju i otkrio što je iduće: ''To ga je jako pogodilo''

Sportski direktor Lillea Luis Campos kaže kako Cristiano Ronaldo još nije donio odluku oko svoje budućnosti u Madridu i da je situacija ''malo napeta''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lilleov sportski direktor, koji je veliki prijatelj s Cristianom Ronaldom, otkrio je kako je zvijezda Reala odlučila ''uzeti nekoliko dana kako bi razmislila o svemu''. Rezultat je to medijske oluje koja je zahvatila svijet nogometa viješću kako Portugalac želi napustiti Španjolsku.

U intervjuu za francusku televiziju TF1 Campos je govorio o šansama PSG-a da potpiše četverostrukog dobitnika Ballon d'Ora.

''Ne znam. Rekao mi je da mu treba nekoliko dana da razmisli. Što je normalno. Situacija s Realom u ovom trenutku je malo napeta, što je također razumljivo, ali Ronaldo će uzeti vremena koliko mu je potrebno da donese pravu odluku'', izjavio je Campos te nadodao:

''Često pričam s Cristianom i on je netko tko je potpuno usredotočen na svoj posao. Bio je jako iznenađen cijelim tim sporom oko njegovog poreza. Sada se osjeća jako pogođenim time što se dogodilo. On je željan toga da održi dobru sliku o sebi i sada prolazi kroz teško razdoblje zbog toga.''

Ronaldo se svakako nalazi na jednoj od prekretnica svoje karijere. Istina, nema više kome što dokazivati, ali sigurno još ima želju igrati na najvećem nivou i u najjačoj mogućoj konkurenciji. Hoće li to biti u Madridu ili nekoj drugoj europskoj destinaciji, uskoro ćemo saznati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider