Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
predsjednik reala poludio

Ovo je vrhunac sebičnosti Cristiana Ronalda: "Nikome u klubu nije bilo ništa jasno"

Cristiano Ronaldo još je jednom pokazao da je "solo brijač".

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U trenucima kada je Real Madrid još jednom ispisao povijest i po treći put zaredom osvojio titulu osvajača Lige prvaka, Cristiano Ronaldo povukao je krajnje sebičan potez. Nije zabio pogodak, nije bio posebno zamjećen na utakmici, pa se potrudio da se ipak više govori o njemu nakon finala nego o slavlju Real Madrida. Podsjetimo, prve riječi Cristiana Ronalda nakon 3:1 pobjede protiv Liverpoola bile su: "Bilo je lijepo biti u Madridu."

Logično bi bilo zaključiti da je čovjek najavio svoj odlazak iz kluba, međutim nitko od njegovih suigrača, uključujući predsjednika Florentina Pereza nema pojma što je Portugalac time mislio reći. Štoviše, predsjednik je prilikom davanja izjave bio i ljutit jer je ta rečenica Ronalda došla u trenutku kada se trebao slaviti veliki uspjeh Kraljevskog kluba.

"Ne mogu vam reći ostaje li ili ne, ali znam da ima ugovor s Real Madridom", poručio je jasno predsjednik Reala.

"Ronaldu neće biti nigdje bolje nego u Realu", izjavio je kapetan Sergio Ramos.

Španjolski mediji prenose da je Cristiano trebao pričekati koji dan prije nego javno izrazi svoje nezadovoljstvo u Realu. Ovo nije prvi put da Portugalac ovako nešto radi, ali nikada do sada to nije napravio u ovako nezgodnom trenutku za klub.

Večeras (nedjelja) na rasporedu je velika proslava u Madridu, pa će biti zanimljivo vidjeti ponašanje Cristiana Ronalda, koji bi između ostalog trebao i poručiti nešto navijačima. S nestrpljenjem čekamo nastavak priče koja je imala bombastično otvaranje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider