Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izgubio podršku igrača?

Cocu jako razočaran: "Odigrali smo jako loše, Dinamo je želio pobjedu više od nas"

Trener Fenerbahčea Phillip Cocu bio je jako razočaran nakon katastrofe njegove momčadi na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Fenerbahčea Philip Cocu bio je vidno razočaran nakon teškog poraza na Maksimiru od Dinama u susretu prvog kola skupine D Europske lige. Modri su slavili s uvjerljivih 4:1.

"Čestitam Dinamu na pobjedi, zasluženo je slavio. Fenerbahče ne bi smio tako igrati. Ispričavam se navijačima, odigrali smo ekstremno loše. Ovo nije ono što očekuju naši navijači."

Pred Fenerom je turski derbi protiv Bešiktaša.

"Ako mislimo biti imalo spremni za Bešiktaš, moji igrači moraju postrani ostaviti ego i usredotočiti se na igranje nogometa."

* Kako mislite nastaviti? Akcije vam loše stoje...

"Cijeli se dajem klubu i igračima, ne razmišljam o otkazu, fokusiram se na derbi s Bešiktašom. To je za nas iznimno važna utakmica."

* Navijači vas jako kritiziraju, društvene mreže gore, obrana je izgledala jako loše. Vas okrivljuju za takvu igru.

"Naravno da samo kao trener odgovoran. Bio bih iznenađen da nas ne kritiziraju. Navijači su u pravu, odigrali smo jako loše. Suparnik je želio pobjedu više od nas. To se vidjelo u svakom sprintu, od samog početka utakmice. Mi nismo imali takvu volju. Zato se ispričavam navijačima."

* Imate li kontrolu u svlačionici, očekujete li da će igrači odigrati utakmicu za vas?

"Nadam se da ćemo odigrati puno bolje, da ćemo biti fokusiraniji, da ćemo imati pristup kao što ga je imao Dinamo večeras. Danas smo igrali loše i zato sam ljut."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider