Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
wenger na sto briga

Chelsea razbucao Arsenal, Ospina nokautirao Pedra i poslao ga u bolnicu

Zagrijavanje ususret novoj sezoni engleske Premierlige u Kini su odradili Chelsea i Arsenal.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U popodnevnim satima subote prijateljski su ogled u Pekingu odigrali londonski rivali Chelsea i Arsenal. Engleski prvak deklasirao je sastav Arsenea Wengera s uvjerljivih 3:0, a sva tri pogotka pala su u razmaku od devet minuta.

Brazilac Willian probio je obranu Topnika u 40. minuti, nakon nekoliko sjajnih prilika koje je obranio David Ospina. Willian je s ruba kaznenog prostora odmjerenim udarcem od vratnice poslao loptu u mrežu nemoćnog Ospine. Samo dvije minute kasnije na sličan je način, samo bliže vratima, zabio Belgijanac Michy Batshuayi. Isti je igrač zabio prekrasan pogodak u četvrtoj minuti drugog poluvremena, kada je s ruba kaznenog prostora, nakon povratne lopte Marcosa Alonsa, majstorski pogodio gornji desni kut kolumbijskog vratara.

Osim što je primio tri pogotka, Ospina se "proslavio" i brutalnim nokautom! Sredinom prvog poluvremena u jednom je pokušaju boksanja lopte nokautirao Španjolca Pedra, koji je nedugo potom napustio igru. Kolumbijac je objema šakama, te laktom u punom letu pogodio Pedra u glavu, nakon čega je ovaj djelovao potpuno dezorijentirano. Kasnije je stigla vijest da je Pedro završio u bolnici s potresom mozga!

Treba reći da je Antonio Conte na travnjak od prve minute poslao svoje najjače snage na raspolaganju, dok je Wenger kombinirao s najjačim igračima u prvom i drugom poluvremenu. Chelsea je u potpunosti nadigrao Arsenal i nanio mu težak poraz svega tri tjedna uoči početka nove sezone u Premierligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider