Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ususret derbiju

Carrillo otkrio najveću razliku između ovogodišnjeg i lanjskog Dinama: Nije da kritiziram

Trener nogometaš Hajduka Joan Carrillo najavio je veliki derbi s Dinamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Carillo je otkrio kako će njegovi igrači dati sve od sebe u subotnjoj derbi utakmici protiv Dinama, za koji smatra da će igrati oprezno i defanzivno.

"U ovakvoj utakmici, kao što je derbi protiv Dinama, nema igrača Hajduka koji neće dati 100 posto od sebe jer oni su shvatili važnost ove utakmice i uvjereni su da mogu pobijediti. Pobjede dolaze zbog želje igrača, a uvjeren sam da ta želja postoji kod mojih igrača uoči derbija", rekao je Carrillo na konferenciji za novinare.

Dodao je kako je atmosfera u splitskoj momčadi "jako dobra i bez pristiska" te vjeruje da će Hajduk u derbiju pokazati kako je sposoban igrati kao protiv Bröndbya, Levskog i Evertona. On je kazao kako je primjetno da Dinamo ove sezone igra defenzivnije no prošle sezone i da tomu u prilog govori i statistika.

"Mislim da će Dinamo u subotnjem derbiju igrati više defenzivno. Ne želim kritizirati, samo smatram da će istrčati u defenzivnijem sastavu," kazao je Carrillo.

Najveći derbi hrvatskog nogometa Hajduk-Dinamo igrat će se u subotu na Poljudu u 19 sati, a tekstualni prijenos uživo pratite na GOL.hr-u.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider