Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbornik na konju

Čačić se obrušio na kritičare: "Ušutkali smo nevjerne Tome"

Nakon pobjede nad Meksikom u Los Angelesu, izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić poslao je poruku kritičarima u domovini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Čačić ima razloga za zadovoljstvo. Improvizirana hrvatska momčad, sastavljena mahom od igrača iz HNL-a, u prijateljskoj utakmici pobijedila je s 2:1 u Los Angelesu uvijek nezgodni Meksiko.

KOMENTAR IVICE MEDE Čačićevi "glineni golubovi" iznenadili naciju: Hajdukovci sredili Meksiko!

"Čestitam našim igračima koji su ostavili srce na terenu i to im se vratilo na najbolji mogući način. Ovo je značajna pobjeda koja će svima ostati u lijepom sjećanju. Pokazali smo da i u ovakvoj selekciji imamo talentirane igrače s puno potencijala. Čestitke i Meksiku koji je pokazao da je jako dobra ekipa. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, uvjerili smo igrače da imaju što pokazati u ovako prekrasnom ambijentu", izjavio je izbornik nakon utakmice.

Hrvatski mediji i javnost ispratili su Vatrene u SAD s popriličnom skepsom. Mnogi su kritizirali HNS, Čačića i njegov odabir igrača.
"Neizmjerno sam sretan upravo zbog ovih igrača koji su pokazali da su s pravom došli ovdje. Ušutkali smo nevjerne Tome koji su nas ispratili iz Hrvatske sa skepsom. Priliku su dobili igrači iz klubova koji rijetko imaju takvu čast obući hrvatski dres, i pokazali su s kakvom strašću nose taj dres. Za to su nagrađeni lijepom pobjedom koja će ostati upisana u povijest jer se radi o prvom gostovanju Hrvatske u Sjevernoj Americi."

Na Memorial Coliseumu dominirali su meksički navijači, ali okupio se i lijep broj hrvatskih navijača.
"Sve čestitke i ljudima koji su nas došli gledati iz svih krajeva SAD-a. Vidjeli ste s koliko entuzijazma su došli iako su znali da nismo u najjačem sastavu, to ih nije sputalo da nam budu 12. igrač. Sretan sam što smo im podarili ovakvu pobjedu, hvala im jer su nam bili od velike pomoći", zaključio je Čačić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider