Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tri boda od drugog mjesta

Nakon preokreta i pobjede Kovač s Eintrachtom blizu Lige prvaka!

Eintracht Nike Kovača slavio je s 2:1 u utakmici 16. kola Bundeslige, u kojoj je njegova momčad gostovala kod HSV-a.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Eintracht iz Frankfurta slavio je na gostovanju kod HSV-a u sklopu 16. kola njemačke Bundeslige. Momčad Nike Kovača stigla je do tri boda nakon preokreta koji su režirali Wolf i Gačinović.

Poveo je HSV već u 9. minuti preko Papadopoulosa, no već je u 24. bilo 2:1 za goste. Najprije je Wolf poravnao u 16., a potom je u 24. Gačinović postavio, pokazalo se, konačan rezultat. 

Ante Rebić igrao je svih 90 minuta za Kovačev sastav, koji je skočio na 5. mjesto prvenstvene ljestvice nakon osvojena tri boda. Isti broj bodova ima četvrtoplasirana Borussia Dortmund, koja je slavila u gostima kod Mainza s 2:0. Samo tri boda više od Eintrachta ima drugoplasirani RB Leipzig.

Pod vodstvom novog trenera Petera Saegera Borussia Dortmund prekinula je post koji je trajao od punih osam utakmica bez bundesligaške pobjede, još od 30. rujna i gostujućeg trijumfa kod Augsburga. Momčad iz Dortmunda slavila je sa 2-0 na gostovanju u Mainzu, a pogotke su postigli Sokratis u 55. minuti i Kagawa u 89. minuti.

Pobjedu je izborio i Freiburg koji je slavio kod kuće protiv Borussije Monchengladbach, dok su Wolfsburg i spomenuti RB Leipzig odigrali 1:1.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider