Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kiks rb leipziga

Fenomenalni James Rodriguez odveo Bayern do velike pobjede!

Prvak Bayern upisao je drugu uzastopnu pobjedu u Bundesligi nakon što je slavio na teškom gotovanju kod Schalkea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Bayerna slavili su u derbiju 5. kola Bundeslige na gostovanju kod Schalkea s uvjerljivih 3:0 i barem nakratko preuzeli vrh prvenstvene ljestvice.

Bavarci su se pribojavali gostovanja u Gelsenkirchenu, ali su već u prvom dijelu zabili dva gola i praktički riješili pitanje pobjednika. Prvi gol dao je Lewandowski iz penala, kojeg je izborio James Rodriguez, dosuđenog nakon gledanja video-snimke.

SCHALKE - BAYERN 3:3

Potom je svoj prvi bundesligaški gol zabio prinova iz Reala James Rodriguez, koji je u 76. minuti asistirao za Vidala, koji je gromovito pucao i postavio konačnih 3:0.

Ausgburg je golom Gregoritscha iz 4. minute prvog dijela iznenadio RB Leipzig s 1:0 i došao na vrlo visoko treće mjesto prvenstvene ljestvice. Ispromašivao se mladi njemački napadač Timo Werner, koji je propustio tri izgledne prilike za postizanje pogotka. 

Borussia Mönchengladbach je kod kuće s dva gola Raffaela svladala Stuttgart (2:0), za koji je Josip Brekalo igrao od 62. minute, dok su Wolfsburg i Werder odigrali remi (1:1).

Na ljestvici vodi Bayern s 12 bodova ispred Borussije (D), Augsburga i Hannovera koji imaju po 10 bodova.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider